Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién turde ikke pille Messi af banen

La Liga - 12. juli 2020
Setién turde ikke pille Messi af banen

© CESAR MANSO / AFP


Messi er lige nu blandt de eneste lyspunkt på Barcas hold og med 20 mål og 20 assists i ligaen har han i den grad bidraget til at holde Barca kørende helt oppe i toppen. Men mål har argentineren ikke scoret mange af og han har også brændt en håndfuld chancer selvom han med al tydeligvis ligger længere tilbage i banen for at skabe chancerne fremfor at afslutte dem.

I går var han igen manden bag målet, da han vippede kuglen i dybden til Vidal, som resolut knaldede den i kassen og således blev han matchvinder. Men trænger Messi i virkeligheden til en pause? Han har spillet alle minutter siden coronapausen og her skal man huske på, at kampene kommer med meget få dages mellemrum samtidig med at Messi og co. slet ikke havde spillet nogen kampe i adskillige måneder.

Setién overvejede at tage Messi ud mod Valladolid, men han turde ikke: Der stod kun 0-1 på måltavlen og det var ikke nok til at risikere.- Selvfølgelig (trænger Messi til en pause). Jeg har sagt det før, men føringen var for spinkel. Jeg overvejede i anden halvleg at tage tage ham ud, men vi førte kun med et mål, konkluderede Setién på sit pressemøde i går.

- Hvis vi havde scoret flere mål i første halvleg, så var flere spillere blevet skiftet ud. Holdet var træt og led under at Valladolid pressede højt. Vi kunne ikke dække hele banen, som vi ville, og vi måtte falde længere tilbage hvilket gjorde det sværere for os.

- Vi skulle have lukket kampen i første halvleg, vi kunne have scoret to eller tre mål. Problemet blev, at vi kun førte med et mål og at de kunne score når som helst. I anden halvleg led vi - vi kunne se, at spillernes træthed spillede ind.

Barca spiller kamp igen om fire dage når Osasuna gæster Camp Nou. Om Messi får et hvil i den kamp bliver spændende at se.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder