Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-præsident: Messi forlænger sin kontrakt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. juli 2020
Barca-præsident: Messi forlænger sin kontrakt

© AS


FC Barcelonas klubpræsident Josep Maria Bartomeu insisterer på at verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, også vil kunne opleves på Camp Nou efter sommeren 2021, beretter mediet AS som har talt med præsidenten.

Præsidenten insisterer - Lionel Messi underskriver snart en ny aftale med FC Barcelona.

FC Barcelonas 33-årige superstjerne har ellers været rygtet væk fra Spanien og Barca til næste sommer, hvor Messis kontrakt jo står til at udløbe.

Men den seksdobbelte Ballon d´Or-vinder går ingen steder, ifølge Bartomeu.

Frustrationerne har ellers været til at føle på fra den vante rekordholder, som sandsynligvis igen vil kunne illustrere sin pointe og sin frustration, når La Liga-titlen jo nok ender hos konkurrenterne fra Real Madrid.

Men ifølge Bartomeu er der lys for enden af vejen.

- Messi og jeg i dialog om fremtiden. Han vil gerne slutte sin karriere hos os, er Bartomeu citeret for at sige, ifølge AS.

- Messi kommer helt sikkert til at fornye sin kontrakt. Jeg er ikke det mindste i tvivl om at han fortsætter sin karriere i Barca, slog præsidenten fast.

Catalanernes udskældte cheftræner, Quique Setien, var også på dagsordenen hvor Bartomeu heller ikke lagde fingrene imellem i sit svar til AS.

- Omkring Setien er der fuld opbakning hvor vi jo forventer at han også styrer holdet i næste sæson, sagde præsidenten, inden journalisten drejede samtalen over på Barcas legende, Xavi.

- Xavi vil overtage ansvaret for førsteholdet før eller senere, men lige nu leder vi ikke efter en ny træner, da vi har fuld tiltro til Setien.

Real Madrid har mulighed for at sparke mesterskabet et stort skridt mod den spanske hovedstad med en sejr i aften når de møder Granada - en kamp som kan øge kongeklubbens føring med fire point ned til Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder