Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu om Messi, Neymar, Lautaro og Camp Nou

Nyheder - 14. juli 2020
Bartomeu om Messi, Neymar, Lautaro og Camp Nou

© fcbarcelona.com


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu mødte op på TV-stationen hos catalanske TV3, hvor han i interviewet kommet ind på adskillige emner - heriblandt Neymar og Lautaro, som er blevet rygtet til Barca denne sommer. Også Setién, Messi og Camp Nou blev nævnt.

Messi
- Vi taler med Messi; vi har talt med ham og vi vil fortsætte med at tale med ham. Han er historiens bedste fodboldspiller og han har mange fodboldår i sig endnu. Han er i topform og jeg er ikke i tvivl om, at han fortsætter i Barca. Hans fremtid er i Barca både nu og når han er færdig med at spille.

Barcas fremtid
- Vi har allerede mødtes med Setién for at planlægge næste sæson. Vi har mange unge spillere som Ansu Fati og Riqui Puig og så kommer Trincao og Pedri også ind.

Setién
- Setién er også træner når Champions League går i gang (rygter sagde noget andet). Vores ønske er at opfylde alle kontrakter og Setién er også på kontrakt i næste sæson.La Liga
- Vi tror på, at VAR skal være lige så god som ligaen. Der har været beslutninger, som altid har givet det samme hold fordelen. Det er ikke en anklage, men vi bør være meget omhyggelige med VAR-protokollen. Det skal undersøges, da fejlen ligger i måden, man har valgt at håndtere VAR på. VAR har ikke gjort ligaen sværere - men vi har fået mange uafgjorte på grund af det.

- Der er stadig mulighed for at vinde ligaen og holdet viser en klar ambition. Vi har vundet otte mesterskaber ud af i alt 11 og det er historisk. I løbet af disse år har Barca været bedst.

Camp Nou
Der er to internationale selskaber i Catalonien, som vi taler om omkring navnerettighederne til Camp Nou.

Transfermarkedet
- Transfermarkedet bliver meget atypisk på grund af nedskæringen i budgettet som følge af pandemien. Det er sandt, at vi har talt med Inter og Lautaro, men vi må se, hvordan tingene udvikler sig. Jeg tror ikke, at PSG har tænkt sig at sælge Neymar. Han er en af deres bedste spillere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder