Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Messi pønser på Inter-skifte!

Transfermarked - 24. juli 2020Avis: Messi pønser på Inter-skifte!

©


Man hører ofte om klubber, som er interesseret i at hente Lionel Messi, men der sker aldrig noget konkret. Nu forlyder det dog i italiensk presse, at der reelt set kan være noget under opsejling - i hvert fald skal Messis far og agent, Jorge, til Milano næste måned.

Ifølge La Gazzetta dello Sport har Messi valgt at acceptere at tale med Inter og indlede forhandlingerne og det er netop det, som Messis far skal skal sørge for næste måned, hvor sæsonen rent officielt slutter efter Champions League. Desuden skriver avisen, at Messis far har købt en lejlighed i Milano.

Der er ingen tvivl om, at Messi er utilfreds med den nuværende ledelse, men spørgsmålet udefra må være, om Messi rent faktisk har tænkt sig at skifte eller om der slet ikke er noget i det, da Bartomeu og hans bestyrelse forlader klubben næste år. Om Messi kan vente så længe på at der kommer noget positivt fra bestyrelsen er altså spørgsmålet. Messi har tidligere lagt sig ud med sportschef Eric Abidal, så at der er intern strid er ingen hemmelighed, da 'krigen' var offentlig.Lige nu er Messi sammen med sin familie på Ibiza sammen med Suárez' familie, hvor de lader batterierne op til næste uge. Her indleder Barca de afgørende forberedelser til Champions League-kampen mod Napoli den 8. august. Hvis Barca klarer sig videre, så skal de til Portugal og spille med i et historisk format af turneringen: Et miniformat, hvor alt afgøres over én kamp.

Det er ikke første gang, at Messi blive rygtet til Inter og selvom Barca-præsident Bartomeu for under to uger siden udtalte, at han er sikker på, at Messi nok skal forlænge sin Barca-kontrakt, så er faktum at den endnu ikke er forlænget og desuden lokker Inter med en større løn, end hvad han tjener i Barca i disse dage. Og der er ikke tale om småpenge.

227 millioner kroner tjener Messi i Barca hvert år (knap 19 millioner om måneden), men hvis han rykker til Inter, vil den italienske klub stå klar med intet mindre end svimlende 293 millioner kroner svarende til 24,4 millioner kroner i måneden - eller 6,1 millioner kroner i ugen.Man skal dog tage forbehold for La Gazzetta dello Sports historie. For til trods for at de ofte har fingeren på pulsen, så er der tale om en 33-årig Messi, som har alt i Barcelona og som for evigt vil være klubben taknemmelig. Et skifte synes ikke sandsynligt - men spekulationerne går altså på, at bestyrelsen har drevet ham ud af klubben og på jagt efter et sidste europæisk eventyr.

Sky Sport Italia maner dog historien en smule til jorden da avisen skriver, at Jorge Messi har købt en lejlighed i Milano på baggrund af et forretnings-træk. Så indtil videre er der stadig intet konkret - men med den nuværende bestyrelse på Camp nou må og kan man næppe afvise noget totalt.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder