Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Elber: Lewandowski er bedre end Messi

Champions League - 13. august 2020Elber: Lewandowski er bedre end Messi

© AS


Robert Lewandowski har haft en rigtig god sæson og har scoret en masse mål. Mange mener, at han ville være den fortjente vinder af Ballon d'Or 2020 såfremt den blev uddelt, men som bekendt har man valgt ikke at kåre verdens bedste spiller i år på grund af Covid-19. Nu tilføjer Giovane Elber sig selv til listen over Lewandowski-beundrere.

Elber spillede for Bayern fra 1997 til 2003 og han er ikke i tvivl om, at Lewandowski er bedre end Messi i år. Det sætter han ord på i forbindelse med det indbyrdes møde i morgen aften- Lige nu er Lewandowski bedre end Messi. Jeg elsker den måde, Messi spiller på og han har været på toppen i mange år, men Lewandowski har været bedre dette år.

- Han kan gøre alt og formår at score ud af ingenting. Og det vil han fortsætte med at gøre - han har gang i en forrygende sæson, fortæller Elber til Bild.

Messi var manden over alle i 2015, da de to hold senest mødtes. Her huskes kampen primært for hans geniale træk mod Boaten, som væltede ned på Camp Nous græstæppe som et træ. Det er fem år siden og i morgen mødes de igen: Denne gang velvidende, at der ikke er nogen returkamp.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder