Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Ajax vil have Luis Suárez

Transfermarked - 18. august 2020




Luis Suárez er blandt de spillere, som er til salg efter fadæsen mod Bayerm München. Selvom han scorede et rigtig fint mål, så har han i lang tid været kritiseret for sit dårlige og ekstremt uskarpe spil, og det koster nu. Han er på Barcas salgsliste.

I Ajax har man naturligvis fulgt med i de voldsomme begivenheder i Barca, hvor hele klubben nærmest er slået i stykker ovenpå ekstrem dårlig og langsom handling fra ledelsen. Derfor har den hollandske traditionsklub forhørt sig omkring Luis Suárez og faktisk har klubben allerede taget kontakt til Suárez' bagland.

Suárez er i dag Barcas tredjemest scorende spiller nogensinde og med et års tid tilbage af sin kontrakt er der intet der tyder på, at Barca har tanker om at forlænge med ham. Foot Mercato er af den opfattelse, at Ajax gerne ser ham i klubben, hvor han tidligere i sin karriere spillede i 159 kampe og med 111 mål til følge.

Selvom Suárez har været en vigtig faktor i meget af Barcas store succes, så har mange tilhængere de seneste par år råbt efter en ny angriber, som kunne køres i stilling til netop øjeblikket vi oplever i dag: En uskarp Suárez, som skal erstattes, men ingen står klar i køen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Ajax vil have Luis Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder