Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Suárez: Jeg skulle erstatte Benzema i Real Madrid

Nyheder - 17. februar 2024




Legendariske Luis Suárez kunne for nyligt bekræfte, at Inter Miami bliver hans sidste klub i karrieren. Efter sit lange ophold i FC Barcelona tog han til Atletico Madrid, Nacional, Gremio og siden rykkede han til Inter Miami, hvor han i dag er aktiv.

Han har netop nu bekræftet, at han før VM 2014 faktisk havde tilbud fra Real Madrid, der havde planlagt at sælge Karim Benzema til Arsenal for på den måde at gøre plads til Suárez. Men da Barca kom på banen var han ikke i tvivl.

- Før VM 2014 ville Real Madrid hente mig og alt var på rette spor. De planlagde at sælge Benzema til Arsenal - det var stort set færdigt. Da VM gik i gang begyndte Barca at vise interesse og jeg foretrak selvfølgelig Barca. Med bide-situationen (på Chiellini under VM) trak Real Madrid sig en smule tilbage, men Barca var der stadig, fortæller Suárez og følger op:

- I sidste ende havde jeg begge muligheder på bordet og jeg valgte Barca fordi, at det var min drøm.

Luis Suárez endte med at skite til FC Barcelona spille 283 kampe med 198 mål til følge. Han blev rigtig gode venner med Lionel Messi undervejs og dannede den måske bedste angrebstrio nogensinde sammen med Neymar. Efter 83 kampe hos Atletico Madrid, 16 kampe hos Nacional samt 54 kampe hos Gremio tog han videre til Inter Miami, hvor han i dag spiller sammen med Lionel Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Jeg skulle erstatte Benzema i Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder