Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Suárez overvejer karrierestop

Skader - 22. juni 2023




Legendariske Luis Suárez kan være tæt på et karrierestop. Efter at have triumferet i europæisk fodbold og slået sit navn fast i historiebøgerne, er han i dag at finde i brasilianske Gremio, hvor han netop nu er ramt af voldsomme knæproblemer, som kræver indsprøjtninger.

Suárez' knæ er så ramt, at han nærmest dagligt modtager medicin og indsprøjtninger for at holde smerten nede og det har taget så meget til, at flere aviser som Sport og Mundo Deportivo beretter, at han nu overvejer at stoppe karrieren. Gremio-præsidenten Alberto Guerra har sat nogle ord på situationen.

- Suárez har brug for at blive sprøjtet og tage en masse medicin næsten dagligt. Han er tæt på at nå grænsen men vi ved ikke hvor grænsen er. Vi ved heller ikke hvornår han spiller sin sidste kamp. Det er meget seriøst, fortæller han ifølge AP.

Suárez er i dag 36 år og har spillet 772 kampe på professionelt plan. I FC Barcelona blev det til 283 kampe med 198 mål til følge og han bidrog derfor til et hav af titler - helt præcist 13 stks. blev det til i Barca-trøjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Suárez overvejer karrierestop

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder