Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Luis Suárez rykker til Inter Miami

Transfermarked - 22. december 2023




Legendariske Luis Suárez har fundet sin nye klub. I dag blev det bekræftet, at han skifter til Inter Miami og dermed bliver han genforenet med et par gode venner i form af Lionel Messi, Jordi Alba og Sergio Busquets. Ikke overraskende glæder han sig meget.

Mange havde spået, at han ville stoppe karrieren efter at hans kontrakt med Gremio udløb denne måned. Han har problemer med bentøjet og tager adskillige piller for at holde smerterne nede. Selv har han udtalt, at han har problemer med blot at spille fodbold i haven med sin søn. Men det afholder ham altså ikke fra at fortsætte på professionelt plan.

Suárez til Inter Miami
Kontrakt frem til 2024 - én sæson
Mulighed for at forlænge med yderligere en sæson
Han afviste tre klubber, som gav ham et tilbud
Han var i konstant kontakt med Messi

- Jeg er meget glad og spændt på denne nye udfordring med Inter Miami. Jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg er klar vinde titler, udtalte Suárez i forbindelse med sit skifte til klubben.

- Jeg vil give alt for at bringe glæde til klubbens fans, som jeg har hørt så meget om. På samme tid ser jeg frem til at blive genforenet med gode venner. Jeg er virkelig ivrig efter at møde mine nye holdkammerater og træner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Luis Suárez rykker til Inter Miami

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder