Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Luis Suárez vil tilbage til Barca

Transfermarked - 6. maj 2022




Hvis der er en spiller udover Lionel Messi, som ved hvor målet står når han ifører sig Barca-trøjen, så er det Luis Suárez. Angriberen blev smidt ud af klubben da Ronald Koeman kom til klubben og vandt siden ligaen med Atletico Madrid. Men til sommer er han kontraktløs.

Den uruguayanske angriber fik en høj løn i Barca, da han spillede i klubben, men er ifølge El Chiringuito klar på at vende retur til klubben og acceptere en lavere løn. Hans primære mål er, at få en masse spilletid på den anden side af sommerferien så han ankommer til VM i Qatar i god form. I dag får han ikke fast spilletid i Atletico Madrid.



Det er ingen hemmelighed, at Barcas mål var at hente Erling Haaland til klubben, men da sådan en transfer vil blive alt for dyr, har Barca trukket sig og fokuserer nu i stedet på Robert Lewandowski, hvor Bayern München lige nu forsøger at sætte en stopper for transferen. Barca er udmærket klar over Suárez' interesse i at vende retur, men for nu har klubben bedt ham om at vente. Muligheden kan banke på døren, men den er der ikke lige nu.

Suárez er ikke hvor han har været og klubben går ligeledes efter en mere 'spændende' angriber end Suárez, men taget komplikationerne omkring købet af en anden angriber i betragtning, kan der måske åbnes en dør for Suárez. Men i første omgang må han vente og se, hvordan situationen udspiller sig på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Luis Suárez vil tilbage til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder