Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Messi bliver i Barca!

Transfermarked - 4. september 2020Officielt: Messi bliver i Barca!

© Sky


Så er det officielt. Lionel Messi har netop bekræftet, at han bliver i Barca og dermed er det på tide, at alle historier omkring hans mulige exit kan stoppe. Det har ellers kørt højt og bredt, da han har været ekstremt stille på det seneste, men nu har han truffet sin beslutning.

I et interview med Goal forklarer Messi hvordan han ikke følte, at han i Barca kunne konkurrere længere. Ingen er i tvivl om, at Barca har oplevet den ene nedtur efter den anden i Rom, Liverpool og Lissabon, og det blev til sidst for meget for Messi, som ønskede at skifte. Det tillod præsident Bartomeu dog ikke.

- Da jeg forklarede mine kone og børn, at jeg ville forlade klubben, var det brutalt, forklarer Messi i et eksklusivt interview med Goal.

- Hele familien begyndte at græde. Mine børn vil ikke væk fra Barcelona og de vil heller ikke skifte skole. Men jeg måtte kigge frem og jeg ønsker at konkurrere på højeste plan; at vinde titler, konkurrere i Champions League... Du kan vinde og tabe, men det vigtigste er at kunne konkurrere.- I det mindste bør vi kunne konkurrere og ikke falde sammen som i Rom, Liverpool og i Lissabon. Alt sammen gav mig grundlag for at rykke videre. Der har ikke været et sportsligt projekt længe.

- Nu siger de (klubben), at jeg ikke gav dem en melding før den 10. juni når det viser sig, at vi den 10. juni konkurrerede om at vinde La Liga midt i det den håbløse coronavirus, som bremsede det hele.

- Og derfor må jeg fortsætte i klubben. Jeg skal fortsætte fordi, at præsidenten forklarede mig, at kun 700 millioner euro kunne få mig fri og det er umuligt.

- Der var én anden vej ud og det var at tage det til retten. Men jeg vil aldrig gå imod Barca i retten. Jeg elsker klubben - den har givet mig alt siden jeg ankom.

- Det er mit livs klub. Barca har givet mig alt ligesom jeg har givet mit alt for klubben. Det slog mig aldrig at trække Barca i retten.- Mateo er stadig lille og han forstår ikke, hvad der foregår. Thiago er ældre. Han hørte noget på TV og spurgte ind til det. Jeg ønskede ikke at han skulle vide noget. Han græd og sagde 'vi skal ikke væk'. Det var virkelig hårdt.

- Det er forståeligt - det er sket for mig. Det er en svær beslutning. Jeg elsker Barca og jeg finder ikke et bedre sted end her. Men jeg har retten til at træffe beslutningen. Jeg ville ud på en ny udfordring.

- Til trods for en masse smerte, så støttede min kone mig hele vejen igennem


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder