Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi har talt med City og Guardiola

Transfermarked - 26. august 2020Medie: Messi har talt med City og Guardiola

©


Han breakede nyhede om, at Neymar ville til Paris Saint-Germain før alle andre i 2017 og for over en uge siden kunne Marcelo Bechler fortælle, at Messi havde besluttet sig for at forlade Barca. I aftes kom det brænde på bålet, da Barca fik en fax fra Messi, som anmodede om at forlade klubben.

Nu kan velinformerede Bechler fortælle, at Messi har talt med Manchester City og Pep Guardiola, som umiddelbart ligner Messis kommende arbejdsgiver. Uanset hvor skørt det end måtte lyde, så lader det altså til at Messi skifter til Premier League. Det er i hvert fald nyheden dagen efter dagen, som aldrig bliver glemt efter en hektisk aften.

Også Rodrigo Faez og Moises Llorens fra ESPN fortæller, at Messi har været i snak med Pep Guardiola på telefonen i sidste uge, hvor man talte om et muligt skifte til Manchester City. Pep Guardiola var træner i Barca fra 2008 til 2012, så han kender om nogen Lionel Messi.Guardiola har vundet Premier League to gange med Manchester City, men endte som nummer to i år efter et forrygende år af Liverpool. Hvis Guardiola kan knytte Messi til sit hold får han et kæmpe boost - ikke bare i Premier League, men også i Champions Legue, hvor englænderne har haft store problemer og senest tabte 3-1 til Lyon i kvartfinalen og røg ud.

ESPN har også rapporteret, at Manchester City før gårsdagens begivenheder kiggede på lommeregneren for at finde en formel til at hente Messi uden at bryde FFP. Men efter Messis anmodnig i aftes kunne noget tyde på, at Manchester City slet ikke skal betale for transferen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder