Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Juve vil føre Messi og Ronaldo sammen

Transfermarked - 29. august 2020Medie: Juve vil føre Messi og Ronaldo sammen

© Getty/Miguel Medina/DeFodi Images


At Lionel Messi vil væk fra Barca er ingen hemmelighed. Rygterne plejer aldrig at florere i så lang tid hvis ikke der er noget om snakken - spørgsmålet er bare, hvad der reelt set kommer til at ske. Status lige nu er, at Messi er blevet rådet af sine advokater til at blive væk fra Barcas kommende træning imens forhandlingerne går i gang.

Messi ønsker ikke at forlade Barca ud af bagdøren og han håber i stedet på forståelse og at man kan blive enig om en aftale således at hans exit bliver så smertefulgt som muligt. Normalt velorienterede L'Equipe fortæller, at PSG har talt med Messis far, som dog afviste, at man er interesseret lige nu. Man ligger i snak med Manchester City, som er Messis klare mål.

Men fra sidelinjen er Juventus nu kommet på banen. Som bekendt har Juventus Cristiano Ronaldo løbende og han er lige nu godt i gang med at forberede sig til næste sæson selvom noget tidligere tydede på, at han var på vej væk, da Juventus angiveligt ikke længere har råd til hans tårnhøje løn. Men måske skal italienerne af med endnu flere penge.I hvert fald fortæller L'Equipe, at Juventus har ringet til Messis far, Jorge, og plantet idéen. Man har udelukkende givet besked om, at Juventus er interesseret i at kigge på muligheden for at føre Ronaldo og Messi sammen på samme hold såfremt Messi har lyst til at høre mere om muligheden. Indtil videre er der ikke kommet noget ud af det, da Barca lige nu prioriterer forhandlingen med Barca.

Bartomeu vil have penge på bordet hvis Messi har tænkt sig at skifte. Præsidenten nægter at lade Messi gå gratis og på grund af de nuværende økonomiske problemer rundt omkring i verden er der ingen klub, som kan dukke op med 5 milliarder kroner svarende til Messis frikøbsklausul. Derfor ønsker Messis bagland at forhandle sig frem til en mere modtagelig pris.

Luis Suárez kan gå hen og blive en nøgle i hele transferen. Som bekendt er Messi og Suárez rigtig gode venner og deres sammenspil på banen er ikke til at tage fejl af. Suárez fik et sølle opkald fra Koeman om, at hans tid i Barca er slut. Derfor skal han finde sig en ny klub - men han er til gengæld billig at hente så der spekuleres også i, om Juventus kan gå ud og hente både Suárez og Messi og sætte dem sammen med Ronaldo i et dødbringende angreb.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder