Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messis far er landet i Barcelona

Transfermarked - 2. september 2020Messis far er landet i Barcelona

©


Lionel Messi har hidtil afvist samtlige opkald og sms'er fra præsident Bartomeu, da han ikke selv skal stå for at forhandle sit exit på plads. Det skal hans far stå for, da han også agerer agent. Jorge Messi er i dag landet i Barcelona.

Tirsdag eftermiddag hoppede Jorge Messi ombord på et privatfly i Buenos Aires og landede i Barcelona godt 13 timer senere. Ved ankomsten til El Prat lufthavn stod et hav af journalister klar til at forhøre sig om hvordan situationen tilspidser sig, men Jorge Messi sagde ikke andet end 'Jeg ved ikke noget'.

Efter ankomsten stod en bil klar til at køre Jorge hjem til sønnike Lionel, hvor de to nu forbereder sig. Jorge Messi skal nemlig mødes med Bartomeu i eftermiddag, hvor man på et møde skal finde hoved og hale i situationen: Jorge dukker udelukkende op for at forhandle Messis exit på plads.

Der er ingen tvivl om, at Messi gerne vil væk fra Barca. Han dukkede ikke op til sæsonstarten, hvor hele truppen skulle testes for coronavirus og derfor mødte han heller ikke op til træningen. I stedet er han hjemme hvor han venter på en afklaring og selvom der næppe kommer en officiel melding omkring hans fremtid i dag, så er eftermiddagens møde mellem Jorge Messi og Josep Bartomeu afgørende for hvordan resten af situationen forholder sig.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder