Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Jeg vil give mit bedste for Barca

Nyheder - 4. september 2020Messi: Jeg vil give mit bedste for Barca

© Goal


Lionel Messi lod sig interview med Goal for at sætte ord på den hektiske tid som det har været de seneste par uger. Han har slået fast, at han bliver i Barca, da han ikke fik lov til at gå under normale omstændigheder. I stedet krævede præsident Bartomeu 5,2 milliarder hvis Messi skulle gå - og det var naturligvis ikke muligt.

- Jeg fortsætter i Barca og min attitude vil ikke ændre sig uanset, hvor meget jeg ønskede at skifte. Jeg vil give mit bedste for Barca. Jeg vil altid vinde - jeg er konkurrencepræget og jeg hader at tabe. Jeg ønsker kun det bedste for klubben, for truppen og for mig selv.

- Jeg forklarede tidligt, at vi ikke fik støtte nok (af ledelsen) til at vinde Champions League. Nu ved jeg ikke hvad der sker - vi har en ny træner med nye idéer, så vi må se det an.

- Vi må se, hvordan holdet reagerer og om vi får noget at konkurrere med. Det eneste jeg kan love er, at jeg bliver i Barca og jeg kommer til at give mit alt.

- Jeg følte mig bestemt ikke alene (under den hektiske tid). Der var mange ved min side, som konstant støttede mig. Det er nok for mig.- Men jeg blev hårdt ramt af de mange ting, som journalister og folk i almindelighed nævnte om min kærlighed til Barca; de sagde, at jeg ikke fortjente noget. Men det fik mig også til at indse sandheden hos mange mennesker.

- Fodboldens verdens er svær og der er mange falske personer. Det, som der er sket nu, har fået mig til at se, hvem disse falske personer er - det ramte specielt hårdt, da man satte spørgsmålstegn ved min kærlighed til Barca.

- Uanset, hvor meget jeg ønsker at blive eller smutte, så vil min kærlighed til klubben aldrig ændre sig.

- Jeg ønskede at smutte og jeg havde ret til det, da min kontrakt gjorde det klart, at jeg kunne gå fri. Det handler ikke om at jeg bare vil væk og så er det det. Det kostede mig rigtig meget at tage beslutnignen.

- Jeg har altid sat klubben højere end mig selv. Jeg har haft mange, mange muligheder for at skifte. Hvert år har jeg fået tilbud, hvor jeg har kunne tjene langt flere penge end i Barca, men Barca er mit hjem og jeg følte mig hjemme.

- Da jeg besluttede mig for, at der måske var et bedre sted for mig end her, gjorde det ondt. Jeg følte, at en ændring var nødvendig. Men nu vil jeg give mit bedste for Barca og kæmpe for alle trofæer; forhåbentligt kan jeg dedikere mig selv til de mennesker, som har haft det skidt (i denne tid).


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder