Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stemmer: Stadig lang vej til at vælte Bartomeu

Nyheder - 8. september 2020Stemmer: Stadig lang vej til at vælte Bartomeu

©


Et mistillidsvotum er blevet indledt mod den nuværende bestyrelse, men det går ikke helt så hurtigt, som mange havde regnet med. Klubbens medlemmer har netop nu chancen for at skrive under på et stykke papir i håbet om at vælte Josep Maria Bartomeu, men der er lang vej endnu.

I dag er den første officielle optælling landet og her er det bekræftet, at i alt 7.500 har skrevet under. Det betyder, at man stadig mangler 9.020 for at man får muligheden for at vælte Bartomeu - og det skal ske inden den 17. september. Der er fortsat ni dage til at skaffe de godt 9.020, så muligheden er der absolut - men baseret på de seneste håbløsheder fra Bartomeu er man skuffede over det lave antal stemmer.

Mange havde håbet på, at stemmerne ville vælte ind som følge af korruptionsanklagerne mod Bartomeu, men der er håb forude. Man kunne først stemme fra den 1. september, så der er tale om en uges status - spørgsmålet er nu om man når i mål når vi rammer midten af næste uge.

Der er blevet startet et mistillidsvotum mod bestyrelsen, da man mener, at Bartomeu og co. har skabt nok problemer i klubben. Derfor ønsker man at vælte bestyrelsen, men man skal altså op over 16.000 stemmer før det lykkedes og nu venter folket spændt på, om der bliver samlet nok stemmer ind.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder