Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bartomeu: De mange underskrifter overraskede os

Nyheder - 19. september 2020




Barca-præsident Josep Maria Bartomeu er i strid modvind efter en masse mærkværdige beslutninger og det har fået en gruppe klubmedlemmer til at slå sig sammen og indlede et mistillidsvotum mod præsidenten. 16.500 underskrifter skulle der til i første skridt - og man indhentede over 20.000 til stor overraskelse for Bartomeu.

- Det er et højt nummer af underskrifter. Det overaskede os alle. Selv indsamlerne. Det er en demokratisk proces, som vi nu skal fortsætte med. I de kommende dage vil vi formalisere afstemningen og så er der 10 dage til at validere underskrifterne, forklarede Bartomeu inden aftenens kamp mod Elche til Barca TV.

- Processen er meget transparent, men vi må fortsætte med at arbejde selvom vi har dette (hængende over hovedet) - men det betyder ikke, at vi skal stoppe med at arbejde. Der er stadig nogle dage tilbage af transfervinduet og vi bliver nødt til at fortsætte med at arbejde.

- Bestyrelsen er selvfølgelig overrasket over de mange stemmer, men vi respekterer det. Vi respekterer allesammens frihed. Klubmedlemmerne ejer klubben og sådan skal det forblive. Når alt dette er slut, så må vi sætte os ned og snakke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: De mange underskrifter overraskede os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder