Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sergiño Dest afviste Bayern: Fulgte mit hjerte

Transfermarked - 3. oktober 2020




Det er ingen hemmelighed, at Sergiño Dest havde bud fra både Bayern München og Barca. De to storklubber kæmpede om det unge talent, som i sidste ende fulgte sit hjerte og accepterede tilbuddet fra Barca. Det forklarede han til sin præsentation i går, hvor han blev bedt om at sætte nogle ord på transferen.

Det siges i spanske medier, at Bayern konstant ringede til Dest selv efter at han var landet i Barcelona for at gøre sig klar til sit skifte til den catalanske klub. Der er reel mulighed for at skifte mening indtil der er skrevet under - som man bl.a. så det med Malcom, som egentlig var enig med Roma og på vej til at lette med Rom som destination, men i 11. time fik Barca overbevist ham.

- Jeg er stolt over at være den første amerikaner i Barca. Det er en drøm, som går i opfyldelse for mig og jeg kan ikke vente med at komme i gang med mine nye holdkammerater, indledte Dest og fulgte op om interessen:

- Bayern er en stor klub og der var interesse fra dem, men jeg fulgte mit hjerte og derfor skrev jeg under med Barca. Jeg tror på, at det er den rigtige beslutning. Barca har så meget historie og jeg har altid haft en drøm om at spille her.

- Koeman var naturligvis en af grundende til at jeg skiftede fordi, at han er fra Holland. Jeg kender faktisk ikke Frenkie de Jong (personligt) men det kommer jeg til nu, kom det yderligere fra Dest, som er blevet udstyret med en kontrakt frem til 2025 og en frikøbsklausul på 400 millioner euro. Han skal desuden spille i nummer 2. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergiño Dest afviste Bayern: Fulgte mit hjerte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder