Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: El Clásicos forventede startopstillinger

El Clasico - 24. oktober 2020
Avis: El Clásicos forventede startopstillinger

© DPA vía Europa Press


El Clásico er nu kun få timer væk og det er tid til at kigge frem mod startopstillingerne hos de to mandskaber. I går, fredag, udtog Ronald Koeman og Zinedine Zidane deres trupper til det store brag på Camp Nou, og AS har nu fremlagt deres bud på hvordan de to hold starter.

FC Barcelona
Ter Stegen er ikke udtaget på grund af sin knæskade og derfor starter Neto på mål. Det store spørgsmål er om Jordi Alba er klar til kamp fra start; hvis han er det, så indleder Dest på højrebacken og giver venstrebacken til Jordi Alba. Er Alba ikke klar, så får vi igen Sergi Roberto til at tage sig af højrebacken mens Dest spiller på venstrebacken - naturligvis med Piqué og Lenglet i midten.

På midtbanen kommer der næppe overraskelser. Busquets fik kun 10 minutter mod Ferencvaros så han er klar til i dag sammen med De Jong og Coutinho. På toppen er det Griezmann, Messi og Ansu Fati.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Neto, Roberto, Piqué, Lenglet, Dest, De Jong, Busquets, Coutinho, Griezmann, Messi og Ansu Fati.Real Madrid
Madrilenerne starter utvivlsomt med Thibaut Courtois på mål. Han er vokset med opgaven siden sidste sæson og har været en brugbar spiller for dem over en længere periode til trods for at han lod tre mål gå ind mod Shakhtar. I forsvaret er Sergio Ramos tilbage sammen med Varane, mens Nacho må formodes at komme ind på højrebacken i stedet for Carvajal, som ikke er udtaget. Mendy spillede positionen i midtugen, men han må nok overlade sin plads. Marcelo starter i venstre side.

På den hvide midtbane finder man Toni Kroos, Modric, Valverde og Casemiro mens Vinicius og Benzema starter på toppen. Kroos, Benzema og Vinicius startede alle ude mod Shakhtar, men på grund af madrilenernes dårlige første halvleg (0-3) kom Benzema og Vinicius ind fra anden halvlegs start.

Real Madrids forventede startopstilling
Courtois, Nacho, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Valverde, Kroos, Benzema og Vinicius.

Der er kick off klokken 16 på TV2 Sport X i dag.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder