Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca kræver dommernes lydfiler fra El Clásico

El Clasico - 26. oktober 2020
Medie: Barca kræver dommernes lydfiler fra El Clásico

© Sport


I Barca er man godt trætte af det straffespark som Sergio Ramos fik i El Clásico lørdag eftermiddag på Camp Nou i en situation med Clement Lenglet. Faktisk så trætte, at man mener, at der er kommet mere brænde på bålet og at klubben tror, at der er en decideret kampagne kørende mod klubben.

Dommeren dømte ellers ikke straffesparket til Ramos i El Clásico og i forbindelse med episoden kunne assistentdommeren fortælle hoveddommeren, at der var frispark, da Ramos skubbede til Lenglet. Hoveddommeren valgte at overhøre det og efter et kig på TV-skærmen på sidelinjen, dømte han straffespark.Nu er Barca så trætte af situationen, at man har bedt om at få tilsendt en fil med samtalerne mellem dommerne, som kommunikerer over et headset, hvor samtalerne bliver optaget. Det erfarer mediet Sport. Her vil Barca finde ud af, om der virkelig er en kampagne kørende mod klubben, da det ikke er første gang, at man føler sig snydt. Real Betis gik også højt overraskende ud på sociale medier, hvor de ikke kunne forstå, hvordan Ramos fik straffespark i den situation, da andalusierne havde en lignende situation, hvor de ikke fik straffespark.

Det er Velasco Carballo, som menes at stå bag angrebet på Barca. Han er nemlig manden, som vælger hvilke dommere, der skal dømme La Ligas kampe. Og til El Clásico valgte han Martinez Munuera, som er kendt for at skabe problemer for Barca.

Om Barca får held med at få tilsendt lydklippene fra El Clásico er tvivlsomt. Det bruges normalt kun til intern brug og hvis der er nogen, som sætter spørgsmålstegn, så vil La Liga tage det internt for at finde ud af, om der er noget at komme efter.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder