Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kinesiske Barca-fans festede efter Bartomeu-exit

Nyheder - 29. oktober 2020
Kinesiske Barca-fans festede efter Bartomeu-exit

© Marca


Det var sød musik for rigtig mange, da Josep Maria Bartomeu tirsdag aften dukkede op på et pressemøde og annoncerede, at han stopper som præsident i klubben. Faktisk var det så god en nyhed for en kinesisk Barca-forening, at man simpelthen sammensatte en fest samme aften.

I den kinesiske by Shenzhen glædede man sig over nyheden, at man samlede alle mand i foreningen, og holdt en fest efter at Bartomeu trådte ned som præsident i klubben. På Weibo valgte de at bringe billeder fra festen, som blev afholdt på en lokal restaurant og på billedet foroven står der på banneret i baggrunden 'Fejrer Bartomeus exit'.

I Kina er Barca blandt de mest elskede klubber og ifølge statistikker står kineserne for ca. 16% af Barcas fans verden over. I alt finder man omtrent 47 millioner Barca-fans i Asien alene, så det kan ikke udelukkes, at der blev holdt nogle fester forskellige steder i verden, da Bartomeu endegyldigt sagde farvel til Barca.

Med Bartomeu ude af billedet, er det nu Carles Tusquets, som overtager de daglige tøjler i klubben. Hans fornemmeste opgave er at sætte præsidentvalget i gang, da han som midlertidig præsident kun har begrænset magt på sin position.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder