Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Capello: Har aldrig set Messi løbe så meget

Champions League - 30. oktober 2020
Capello: Har aldrig set Messi løbe så meget

©


Lionel Messi, Pedri og resten af Barca-mandskabet høster store roser for deres præstation mod Juventus i Champions League onsdag aften og selvom det kun blev til 2-0, så kunne sejren have været større, da man blandt andet ramte træværket to gange og desuden havde en håndfuld øvrige chancer.

Christian Vieri kaldte Messi for fodboldens Harry Potter og den legendariske træner Fabio Capello har også været ude med roser over for den lille argentiner, som var overalt på Juventus' banehalvdel.

- Jeg så et super dynamisk og aggressivt Barca-hold udover den tydelige kvalitet, de allerede har. Og det var med en Messi, som jeg aldrig har set løbe så meget, forklarede Capello efter opgøret og knyttede også en kommentar til Juventus, som kom til kort.

- Juventus led rigtig meget og var heldige med kun at tabe 2-0 til trods for at de heller ikke var heldige med de to mål; specielt det første, da skuddet blev rettet af, forklarede Capello videre.

Dembélé tog chancen fra kanten af feltet og da hans forsøg blev rettet af, sejlede bolden i en blød bue op i det ene målhjørne. I kampens slutning blev Ansu Fati nedlagt og Messi scorede sikkert fra pletten.


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder