Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Philippe Coutinho er snart klar igen

Skader - 10. november 2020
Philippe Coutinho er snart klar igen

© FC Barcelona


Brasilianske Philippe Coutinho begyndte at ramme god form netop som han måtte udgå med en skade. Han startede inde i El Clásico den 24. oktober, men brokkede sig efterfølgende over smerter, som har holdt ham ude lige siden. Nu begynder det at se lyst ud igen.

Barca har siden El Clásico spillet fire kampe, hvor Coutinho ikke har kunne deltage og nu venter en pause på to uger med landskampe og herefter forventes han at være klar til kamp. Barca møder Atletico Madrid den 21. november på Wanda Metropolitano og sandsynligheden for at han kommer ind fra bænken i den kamp er stor.

I hvert fald rapporteres der om, at han lige nu er i gang med den afgørende del af sin genoptræning og klubben smækkede da også et billede op på de sociale medier, hvor man ser Coutinho i løbetræning. Så det ser lyst ud for brasilianeren, som siden har kunne se Pedri gøre et stort stykke arbejde i fraværet.

I landskampspausen får Gerard Piqué et godt hvil efter et voldsomt program, der har budt på tre kampe i ugen, da Champions Leagues gruppespil skal afgøres lynhurtigt eftersom man startede senere end planlagt. Piqué har ikke været god i sæsonens indledning og pausen kommer derfor på et godt tidspunkt, hvor Koeman får mulighed for at forbedre nogle småting med de spillere, han har hjemme i denne pause med landskampe.

Ter Stegen, Piqué, Aleñá, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Jordi Alba, Matheus, Umtiti, Junior, Mingueza, Jandro og Arnau Tenas deltog alle i dagens træning mens Coutinho altså trænede for sig selv i den sidste fase inden han slutter sig til gruppen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder