De Jong fik en halvleg i kamp mod Spanien

Landskampe - 12. november 2020

Der var topkamp i aftes, da Holland hjemme tog imod Spanien i en venskabskamp. Selvom der var tale om en fredelig venskabskamp, så blev der gået til den og der blev skabt nogle enorme chancer undervejs i opgøret, som endte uden vinder.

Barca dominerede engang stort på det spanske landshold, men det er ikke tilfælde længere. I går var der slet ingen Barca-spillere på banen for Spanien, da Busquets og Roberto begge startede på bænken. Hos Holland startede Frenkie de Jong inde på midtbanen sammen med Georginio Wijnaldum og selvom det i alt var en lige kamp, så var spanierne en smule bedre i første halvleg.

Efter 20 minutter kom de da også foran ved Sergio Canales, men hollænderne skulle kun bruge kort tid af anden halvleg for at reducere, da Manchester United-spilleren Donny van de Beek kom på tavlen. På dette tidspunkt var Frenkie de Jong blevet pillet af banen, da han kun fik spilletid i de første 45 minutter.

I anden halvleg var der store muligheder i begge ender - blandt andet ved Koke efter en kæmpe fejl af Dumfries, men Atletico Madrid-spilleren overplacerede sit forsøg. Også i den anden ende kom der store muligheder, da Barca-emnet Memphis Depay fik bolden tæt på mål, men hans forsøg blev flot pillet af Unai Simon.

I kampens slutfase kom hollænderne tættere på - blandt andet ved Luuk de Jong, som fik en sukkerbold inde i feltet og egentlig bare skulle hugge på mål, men af en eller anden grund valgte han at tage bolden til sig og drible bolden væk fra målet. Det endte 1-1 inden at det bliver mere seriøs når Spanien på lørdag møder Schweiz på udebane i Nations League mens Holland dagen efter tager imod Bosnien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder