Messi og Argentina snublede mod Paraguay

Landskampe - 13. november 2020

Lionel Messi og Argentina var i nat i kamp mod Paraguay i VM-kvalifikationen, men man snublede hjemme på Alberto Jose Armando da man kun kom fra opgøret med ét point efter 1-1. Dermed har Brasilien en gylden mulighed for at gå alene i toppen efter få kampe.

Messi startede inde og spillede hele kampen. Med sig i offensiven havde han bl.a. Lautaro Martinez og Lucas Ocampos, men til trods for en klar dominans var man uhyre uskarpe og kampen mindede meget om den, man spillede mod Bolivia senest, hvor der dog var en ekstrem tynd luft, som hæmmede argentinerne.

Det startede skidt for Argentina, da Quarta i midterforsvaret begik straffespark og så kunne Angel Romero sikkert udplacere Armani i det argentinske mål. Kort inden pausen fik Argentina oprejsning, da Lo Celso smækkede et indlæg ind i panden på Nicolas Gonzalez, som sikkert sendte udligningen i kassen og så stod der 1-1 ved pausen.

I anden halvleg var Argentina tættest på 2-1, bl.a. da Messi faktisk fik bolden i nettet med en halv time igen, men VAR annullerede målet. 10 minutter senere var Messi tæt på med et frispark, men her måtte han se keeperen redde. Paraguay fik også nogle løse chancer, da de primært stod længere tilbage og overlod bolden til Argentina, men de lykkedes altså med at komme fra banen med 1-1.

Det betyder, at Argentina efter 3 kampe har syv point mens Brasilien på andenpladsen har 6 point efter 2 kampe. Brasilianerne kan med en sejr over Venezuela natten til lørdag snuppe førstepladsen. Desuden kan Colombia komme op på siden af Argentina ved at slå Uruguay i aften.