Italien snuppede billetten foran Holland

Landskampe - 18. november 2020

Frenkie de Jong og Holland var på jagt efter den lille chance for at gå videre fra UEFA Nations Leagues gruppespil, da de onsdag aften besøgte Stadium Slaski, hvor Polen tog imod. De Jong startede inde og spillede hele kampen til ende - men selv en sejr kunne ikke redde hollænderne.

Allerede 22 minutter inde i Italiens kamp mod Pjanic og Bosnie, kunne Italiens Andrea Belotti bringe italienerne i front og så lod det til at blive en lang aften for Holland, som ikke kunne bruge en italiensk sejr til noget. Desværre for Holland var Italien sikre mod Bosnien og snuppede en 2-0-sejr - men det til trods formåede Holland at give Polen en god kamp.

Kamil Jozwiak scorede nemlig til 1-0 for Polen efter bare minutter og det var først med et kvarter igen, at Memphis Depay udlignede fra pletten mens Georginio Wijnaldum med fem minutter igen sikrede Holland en sejr på 2-1. Det betyder, at Holland slutter på andenpladsen med 11 point mens Italien med deres sejr lige præcis sniger sig op på 12 point og snupper billetten videre.