Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Bliver nok Messis sidste sæson i Barca

Nyheder - 20. november 2020
Rivaldo: Bliver nok Messis sidste sæson i Barca

©


Historien om Lionel Messis fremtid vil ingen ende tage. Han gjorde alt, hvad han kunne, for at bryde fri fra sin kontrakt i sommers mens Josep Bartomeu var præsident, men Bartomeu havde givet argentineren falske forhåbninger og bad ham om at finde 5,2 milliarder kroner hvis han ville væk - svarende til frikøbsklausulen.

Nu er Rivaldo blevet bedt om at sætte ord på situationen og han tror ikke på, at en ny præsident kan overbevise Messi. Det har altid handlet om spillet på banen for argentineren og kun Champions League- eller La Liga-triumf samt smuk fodbold kan holde på Messi.

- Barca havde allerede forhandlet om en lønreduktion hos spillerne, som dog blev afvist af truppen (under Bartomeu), så det er intet nyt, at det er kommet frem igen. Men det ændrer ikke på noget i forhold til Messis kontrakt. Det bliver svært at forlænge med ham, skriver Rivaldo i sin Betfair-klumme.

- Det er naturligt, at Messi får nogle bedre tilbud når døren åbner for det igen. Han forsøgte allerede at forlade klubben efter sidste sæson og jeg kan ikke se, hvordan den nye bestyrelse skal kunne overtale ham til at blive. Som jeg ser det, så kræver det triumf i Champions League eller La Liga eller at Koeman får holdet til at spille god fodbold. Kun disse ting kan få Messi til at overveje sine muligheder. Desværre er jeg bange for, at dette er hans sidste sæson i Barca.

Til januar åbner transfervinduet igen og i går blev rygterne om et skifte til Manchester City forstærket, da Pep Guardiola forlængede sin kontrakt i to år. Om det er med til at drive Messi til Premier League må tiden vise.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder