Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Farre: Jeg er sikker på, at Messi bliver

Nyheder - 29. november 2020
Jordi Farre: Jeg er sikker på, at Messi bliver

© Marca


Jordi Farre, som søsatte hele mistillidsvotumet mod Josep Maria Bartomeus ledelse, er sikker på, at Lionel Messi bliver i Barca selvom han egentlig bad om at blive solgt i sommers. Jordi Farre stiller op til præsidentvalget og han fortæller til Radio Marca, at han har talt med Messis familie om projektet, som han vil stå for.

I disse dage arbejder præsidentkandidaterne på højtryk for at klarlægge fremtiden og derfor gør man klogt i at finde frem til de guldkorn, der får klubbens medlemmer til at stemme. Farre hæfter sig ved, at han har talt med Messis familie og slår fast, at Messi bliver i Barca - også efter sin karriere.

- Vi har allerede talt med hans familie og præsenteret dem for vores projekt. Messi bliver, det er vi totalt overbeviste om. Og det er kun fordi, at han har lyst til at blive. Vi har givet ham et projekt for resten af livet; for vi ønsker at han bliver i klubben efter sin aktive fodboldkarriere. Jeg vil gøre ham til ærespræsident i klubben og han skal være fodboldens svar på Michael Jordan i Chicago Bulls, fortæller Farre.

Emili Rousaud, som sad i Bartomeus bestyrelse, men som smuttede for flere måneder siden, hæfter sig primært ved at man har i tankerne at hente Neymar til klubben. Lige nu har alle svært ved at se hvordan det nogensinde skulle ske, da Barca ikke engang havde 25 millioner euro til at hente Memphis Depay i sommers. Det bliver altså en spændende tid, som Barca går i møde - og spørgsmålet er om den kommende præsident kan holde sine ord.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder