Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

El Pais: Derfor var Koeman rasende på Riqui Puig

Nyheder - 13. december 2020




Riqui Puig har ikke spillet meget i denne sæson og hvis det stod til Ronald Koeman, så var Puig slet ikke at finde i Barca. Således slog træneren i sommers fast, at Riqui Puig gjorde bedst i at finde sig en ny klub, da han ikke ville få meget spilletid under den hollandske træner. El Pais kan nu løfte sløret for hvorfor situationen eskalerede så voldsomt.

Barcas fans gik i chok, da det blev meldt ud, at Koeman havde bedt Puig om at finde sig en ny klub. Et så åbenlyst og stort talent, som pludselig blev bedt om at finde sig en ny klub er ikke standarden i Barca - som man kender det. Men El Pais erfarer, at Riqui Puig havde lækket informationer og derfor fik Koemans vrede at føle.

Mediet påstår således, at Koeman foran hele truppen i omklædningsrummet med vrede i stemmen skulle have sagt, at Puig havde lækket information om, at træneren ikke ønskede ham i klubben. Det kom da også lynhurtigt ud til medierne og derfor måtte Koeman tage stilling til en bunke spørgsmål på det efterfølgende pressemøde.

Riqui Puig har siden fortsat sit hårde arbejde til træning og han høster roser fra klubbens fans næsten hver gang, at han får chancen - og det bliver altså spændende at se, om Koeman satser på den unge juvel i aften mod Levante. I hvert fald har træneren besluttet, at han vil satse mere på de unge spillere efter en elendig og ikke mindst pinlig start på sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


El Pais: Derfor var Koeman rasende på Riqui Puig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder