Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi smidt ud mod Bilbao - får comeback mod Bilbao

La Liga - 19. januar 2021
Messi smidt ud mod Bilbao - får comeback mod Bilbao

© ESPN


Lionel Messi har trukket en masse overskrifter de seneste par dage efter at han blev udvist mod Athletic Bilbao i den spanske Super Cup. For første gang nogensinde i sin karriere har han fået et rødt kort for Barcas førstehold. Han har tidligere fået et for Argentina og Barca B.

Udvisningen betød, at dommerkomitéen i dag har tildelt Messi to kampes karantæne og dermed er han ude mod Cornellá og Elche. Kampen efterfølgende er hjemme mod Athletic Bilbao - så Messi får altså comeback netop mod Bilbao og her har han helt sikkert noget at skulle revanchere - sammen med holdkammeraterne.

Hele episoden har også fået folk til at kritisere baskernes Asier Villalibre, som var god til at smide sig i jorden undervejs i kampen ligesom han også var inde i nogle hårde dueller. Det bliver en kamp i kampen såfremt de begge er på banen når Messi er tilbage fra sin karantæne.

Det kan dog ske, at Messi er tilbage tidligere. Barca har nemlig i dag valgt at appellere karantæne og hvis man får medhold, så reduceres straffen til én kamp eller det utænkelige kan ske, at straffes slettes helt. I tilfælde af første scenarie går Messi kun glip af pokalkampen mod Cornellá, hvor han dog var udset til at blive sparet alligevel.

Barcas kommende kampe
21. januar: Cornellá - Barca
24. januar: Elche - Barca
31. januar: Barca - Athletic Bilbao
6./7. februar: Real Betis - Barca
13./14. februar: Barca - Alavés


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder