Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Jong: Truppen er beskyttet fra al støj

Nyheder - 3. februar 2021




Frenkie de Jong har talt med catalansk TV3, hvor han blandt andet kom ind på det helt store samtaleemne i disse dage, Lionel Messis kontrakt. El Mundo afslørede, hvad argentineren har tjent i Barca de seneste år, men De Jong giver det ikke meget taletid.

- Det rører os ikke, hvad der bliver skrevet os. Truppen er beskyttet fra al støj. Selvfølgelig ønsker jeg at Messi bliver i klubben, men det er op til ham, at beslutte, hvad han gerne vil i fremtiden, forklarede De Jong og fulgte op:

- Messi var en af grundende til, at jeg valgte at tage til Barca. Ikke den afgørende grund, men helt sikkert en faktor der var med til at jeg tog denne beslutning. Han har været verdens bedste spiller i 15 år. Da jeg var 12 år var han allerede verdens bedste. At spille sammen med ham er intet andet end fantastisk.

Flere har fået øjnene op for De Jong i denne sæson, da han bidrager med flere mål end tidligere. Han har fået til opgave at hjælpe til i angrebet og derfor kommer han ofte fra anden række ind i feltet.

- Jeg ved ikke, om det er det bedste øjeblik lige nu siden jeg kom til Barca, men når folk ser, at man scorer flere mål, så tror de, at alt er godt. For mig handler det om at holde fast i denne stime og fortsætte med at vokse.

- Jeg har det godt og jeg føler mig komfortabelt, men jeg ved, at det kun fortsætter hvis jeg holder mit niveau. Jeg har plads til forbedring, kom det slutteligt fra De Jong, som er med i truppen der i aften møder Granada i Copa del Rey. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Truppen er beskyttet fra al støj

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder