Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pochettino: Koemans hold er mere solidt i dag

Champions League - 16. februar 2021
Pochettino: Koemans hold er mere solidt i dag

Champions League er tilbage på Camp Nou i aften når Barca tager imod PSG, som har fået ny træner i Mauricio Pochettino. Argentineren blev fyret i Tottenham og har siddet uden job siden 19. november 2019, men rykkede så til PSG den 2. januar i år.

Pochettino har naturligvis fulgt Barca da man længe har vidst, at PSG og Barca skulle mødes i Champions League og han erkender, at Barca i dag ser mere solide ud end tidligere under Koeman. Der er da også noget om snakken, da man har vundet syv ud af de seneste otte kamp.

- Jeg så op til Koeman som spiller og nu også som træner. Han har nu haft tid til at arbejde på sit projekt og Barca ser mere solide ud. Men I PSG kan jeg mærke passionen omkring Champions League og hele spændingen op til kampen og det er godt. At tænke fodbold hele tiden er en passion og vores håb er at opfylde klubbens mål, fortalte Pochettino på sit pressemøde i går forud for aftenens kamp.

Om Barcas vilde 6-1-comeback
- Jeg er rolig. Historie er historie. I dag har vi at gøre med en anden gruppe spillere og selvom man ikke kan slette den plet, så er det vores opgave at sikre en bedre fremtid.

- Vi forstår ansvaret vi bærer i denne klub og det er netop vores ansvar at levere en god præstation mod Barca, kom det yderligere fra træneren, som er uden syv spillere til opgøret. Barca er også uden en håndfuld spillere på grund af skade og først senere i dag udtager Ronald Koeman sin trup.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder