Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman efter PSG: Vi har talt med Dest

Nyheder - 20. februar 2021
Koeman efter PSG: Vi har talt med Dest

©


Selvom Barca som helhed slet ikke fungerede som et hold mod PSG, så var Sergino Dest måske det svageste led. Til trods for en god start i Barca, har han haft svært ved at finde formen efter et par skader og mod PSG ramte han den totale nedtur og blev da undervejs også skiftet ud.

Ronald Koeman er fortsat overbevist om, at Dest bliver en stor spiller. Mange glemmer, at Dest kun er 20 år og at han derfor klart mangler blandt andet erfaring hvorfor Koeman har haft Dest til en samtale, hvor man har talt om tingene. Det forklarede Koeman i dag på sit pressemøde forud for morgendagens kamp mod Cádiz.

- Måske bar hans præstation præg af, at han ikke har spillet regelmæssigt og at han har haft nogle skader. Men nu har han det godt og rent fysisk er han på toppen. Han er 20 år gammel og skal fortsat lære, han skal være mere aggressiv og han skal være mere koncentreret i løbet af kampene. Der var alt for mange perioder mod PSG, hvor han ikke var 100% fokuseret, forklarede Koeman.

- Vi har talt med ham om det. Men han er en ung spiller, hvilket er godt, og han kan stadig lære. Men det kræver, at han lærer det. Med alle de positive ting, som han kan bidrage med, så skal han lære at tage det skridt for skridt for at spille i Barca end i Ajax. Han har brug for tid, han skal have råd med på vejen og derefter er resten op til ham.

Sergino Dest er udtaget til kampen mod Cádiz i morgen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder