Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi kondolerer: Sender hilsen til Ronaldinho

Nyheder - 22. februar 2021
Messi kondolerer: Sender hilsen til Ronaldinho

©


Messi og Ronaldinho var meget tætte, da argentineren begyndte at røre på sig på førsteholdet. Her var det Ronaldinho, som tog Messi under sine vinger og gav ham en rigtig god start. Derfor gjorde det også ondt på Messi, da han søndag fik at vide, at Ronaldinho havde mistet sin mor.

Ronaldinhos mor kæmpede for nogle år siden mod kræften og var så stærk, at hun vandt kampen til stor, stor glæde. Desværre blev hun december sidste år hastet til et hospital i Porto Alegre, hvor hun har været indlagt med Covid-19, ifølge rapporterne fra Brasilien. Søndag kom meldingen så, at hun havde mistet livet i en alder af bare 71 år. Det ramte Messi, som sendte en hilsen til sin gode ven Ronaldinho.

- Ronnie, jeg har ingen ord. Jeg kan ikke tro det. Jeg sender en masse styrke og et kram til dig og din familie. Jeg er virkelig ked af dit tab. Må hun hvile i fred, lød beskeden fra Messi på de sociale medier rettet mod Ronaldinho.

Flere af de klubber, som Ronaldinho i sin karriere repræsenterede, har også været ude med støttebeskeder til brasilianeren, som vandt Guldbolden mens han var aktiv i Barca. Siden tog Messi over og argentineren har hele seks guldbolde stående hjemme på hylden.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder