Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frenkie de Jong er i karantænefare

La Liga - 24. februar 2021
Frenkie de Jong er i karantænefare

Når Barca har spillet aftenens kamp færdig mod Elche venter der to meget svære kampe mod Sevilla. Først i La Liga på udebane, hvor man for nyligt tabte 2-0 i Copa del Rey, og dernæst venter returkampen i netop Copa del Rey på Camp Nou. Til ligakampen er De Jong i fare for at ryge i karantæne.

Således løber han lige nu rundt med fire gule kort og som bekendt får man én spilledags karantæne hvis man samler fem gule kort sammen. Får han et gult i aften mod Elche, er han altså ude af opgøret mod Sevilla på Sanchez Pizjuan. De Jong har fået sine fire gule kort mod Levante, Valladolid, Athletic Bilbao og senest mod Real Betis.

Lionel Messi har skrabet tre gule kort sammen så han har lidt at løbe på endnu. To gule kort yderligere giver altså argentineren én spilledags karantæne. Piqué, Griezmann og Mingueza har alle indhentet to gule kort. Det er kun Sergio Busquets og Jordi Alba, som indtil videre i sæsonen har modtaget fem gule kort og afsonet karantæne. Jordi Alba har i alt fået syv gule kort.

Lenglet, Piqué og Messi er de eneste i Barca som i denne sæson har fået rødt kort. Desuden har både målmandstræner De La Fuente og assistenttræner Schreuder prøvet at blive udvist i løbet af en kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder