Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Tager ingen chancer med Araujo

Skader - 9. marts 2021
Koeman: Tager ingen chancer med Araujo

© FC Barcelona


Ronald Araujo var inde i en god stime og var virkelig ved at slå sig selv fast, da en skade pludselig satte ham ud af spillet efter en soloaktion mod Real Betis på Benito Villamarin. Han kom siden tilbage mod Sevilla i ligaen på udebane, men det gik ikke.

Her fik han comeback efter 67 minutter, men måtte udgå med en skade efter 82 minutter. En trist oplevelse for forsvarsspilleren, som har været en af de vigtigste spillere i sæsonen. Ronald Koeman kunne i dag på sit pressemøde slå fast, at man ikke tager nogen chancer med Araujo.

- Vi har talt med ham omkring skaden. Vi har analyseret og fulgt ham tæt de seneste to uger til træning og jeg tror, at vi måske sendte ham i spil for tidligt. Denne gang vil vi ikke forcere noget, da han har brug for mere træning med resten af truppen. Hvis alt går vel, så er han klar i næste uge, forklarede Koeman i dag.

Dermed blev Araujo altså ikke udtaget til PSG-kampen i morgen. Koeman udtog sin trup tidligere i dag og det var altså ganske usikkert om Araujo ville klare cuttet. Nu bliver han hjemme i Barcelona og plejer sin skade så han ikke risikerer endnu et tilbagefald.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder