Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Coutinho behandles i Brasilien

Skader - 29. marts 2021
Officielt: Coutinho behandles i Brasilien

© FC Barcelona


Barca bekræfter mandag aften, at Philippe Coutinho rejser hjem til Brasilien for at blive undersøgt og behandlet for sin knæskade. Det betyder, at det ikke går den rigtige vej og som frygtet skal han nu igennem endnu en behandling.

Coutinho har ikke haft heldet på sin side med sin seneste knæskade. Den 29. december 2020 blev han skadet i en hjemmekamp mod Eibar, hvor han efter 66 minutter erstattede Pjanic men senere måtte han udgå med en skade, som altså har holdt ham ude lige siden.

At han skal hele vejen hjem til Brasilien for at blive undersøgt og behandlet tyder på, at skadens forløb ikke går planmæssigt og derfor er spørgsmålet om han skal igennem en operation. Det er meget kort, hvad Barca melder ud her mandag aften, men situationen er ikke god for Coutinho, som nok næppe kommer i spil mere i denne sæson.

Der resterer bare 11 kampe tilbage af denne sæson og selv hvis Coutinho skulle nå at vende tilbage i slutningen af sæsonen, så bliver det næppe som nogen frelser. Efter så lang tid på sidelinjen kræver det en god genoptræning før han bliver kastet for løverne og selv med det bliver det kun sporadiske indhop - hvis han altså er klar inden sæsonen slutter.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder