Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi håber på sit første Clásico-mål i 3 sæsoner

El Clasico - 9. april 2021
Messi håber på sit første Clásico-mål i 3 sæsoner

© Getty Images


Lionel Messis var hverken i oplæggeren eller målscorerens rolle mod Valladolid hvilket han ellers havde været i 16 kampe i træk forinden. I morgen står han over for Real Madrid, som han typisk elsker at spille imod, men siden at Cristiano Ronaldo skiftede til Juventus i 2018 har Messi faktisk ikke scoret mod Real Madrid.

Messis seneste mål mod Real Madrid kom i spillerunde 36 af La Liga i sæsonen 2017/2018 i en 2-2-kamp på Camp Nou. Faktisk har Messi hverken assisteret eller scoret i sine seneste seks Clásicos siden Ronaldo skiftede til Juventus. I morgen aften er der mere end nogensinde brug for Messis mål, da man kan slå et hul ned til Real Madrid og true Atletico Madrids førsteplads endnu mere.

Messi scorede 21 mål i sine første 27 Clásicos, men i de seneste 17 Clásicos er det kun blevet til fem mål. I morgen er der dog også en anden faktor, der kan motivere ham yderligere, da kampen afvikles på Real Madrids træningsbane hvorfor det vil følge med i historien hvilke spillere der helt ekstraordinært har scoret på banen i den periode, som Real Madrid spiller der.

Desuden skal man huske på, at der ikke er nogen officiel melding på Lionel Messis fremtid, så det kan faktisk være argentinerens sidste Clásico nogensinde. Lige nu tyder meget på, at han forlænger sin kontrakt med Barca, men i og med at han har kontraktudløb om lidt over to måneder, så er der altså grund til at være nervøs, da ingen kan måle sig med argentineren.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder