Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Messi elsker Barca

Transfermarked - 18. april 2021
Laporta: Messi elsker Barca

© FC Barcelona


Ingen ved om Lionel Messi forlader Barca til sommer eller om han forlænger sin kontrakt med klubben inden. Faktum er, at han har kontraktudløb den 30. juni hvorefter han kan skifte gratis til hvilken som helst klub. Præsident Joan Laporta er dog overbevist om, at Messi forlænger sin kontrakt.

Laporta har vist holdet enorm støtte siden han blev udpeget som præsident. Han er med helt nede på banen for at vise sin støtte og i aftes var ingen forskel. Spillerne kan mærke en ny energi fra deres præsident, som da også havde positive udtalelser efter finalen.

Holdet
- Spillerne er virkelig glade. De fortjener denne triumf. Jeg håber, at det er det første trofæ ud af mange. De var de bedste på banen og de dominerede kampen og var ekstremt effektive i anden halvleg.

- De spillede en stor fodboldkamp. De spillede som en maskine med kvalitet. Det var et show for folket. De var tydeligvis fyldt op med selvtillid.

Ronald Koeman
- Koeman og hans trænerstab gør et flot stykke arbejde. Jeg er utrolig glad på deres vegne.

Lionel Messi
- Messi er verdens bedste fodboldspiller. Jeg er overbevist om, at han vil blive og vi vil gøre alt for at han bliver. Det er vores største ønske.

- Messi elsker Barca og Barca elsker Messi. Han ved, at vi vil gøre alt for at han bliver. Han var spektakulær på banen endnu engang. Han viste sin klasse som verdens bedste fodboldspiller.

Fairplay
- Jeg vil sende et stort kram til Athletic Bilbao. De var høflige og de viste deres stolte ære ved at blive på banen og se trofæoverrækkelsen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder