Annonce


Annonce

Annonce

12 klubber har godkendt den europæiske Super League

Champions League - 18. april 2021




En ny europæisk Super League er på trapperne. Det har det været i noget tid efterhånden som erstatning for UEFA's Champions League. Adskillige klubber har allerede underskrevet papirer på, at de støtter op om den nye europæiske turnering, som lige som Champions League kommer til at foregå i midtugerne.

Det er kun tyske og franske klubber, som endnu ikke har skrevet under på papirene. Ifølge RMC Sport er Barca i blandt de 12 klubber, som er de største i Europa. Super League skal erstatte Champions League og indgår som en direkte konkurrent mod UEFA's format. Der er tale om et historisk øjeblik hvis det bliver en realitet.



De 12 klubber
FC Barcelona
Real Madrid
Atletico Madrid
Inter
AC Milan
Juventus
Manchester City
Manchester United
Arsenal
Liverpool
Chelsea
Tottenham

Læs her om UEFA's udbrud mod skabelsen af den nye Super League

De 12 klubber har alle accepteret, at de er klar til at træde ud af Champions League for at indgå i den nye Super League med det rette engelske navn European Super League. UEFA er alt andet end tilfreds med situationen og håber på, at de kan overvinde de 12 klubber om at træde ud af en eventuel aftale.

Der er tale om, at klubberne indbyrdes arbejder på aftalen mens at fodboldforbundende i de respektive lande er imod det - præcis som UEFA er det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


12 klubber har godkendt den europæiske Super League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder