Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Folket har talt: Nej til Super League!

Super League - 20. april 2021
Folket har talt: Nej til Super League!

©


Planen om at stifte den europæiske Super League har stået på længe, men natten til mandagen brød den store nyhed ud, da 12 klubber havde indgået en aftale om endelig at stifte ligaen. Det har mødt stor modstand fra UEFA, FIFA og de respektive ligaforbunde og spørger man fodboldfans, så er der ingen tvivl om, hvad de synes.

Her på BarcelonaFC.dk kørte vi en afstemning i går om hvorvidt man støtter op om Super League-projektet og med mere end 5.000 stemmer var der ikke tvivl om udfaldet: Nej tak til Super League. Hele 83% stemte nej mens den resterende del stemte ja.

Super League er et format, hvor to grupper med hver 10 hold dyster om at gå videre til knock out fasen. Blot få timer senere kunne UEFA annoncere en stor ændring af Champions Leagues format, da man fra 2024 fjerner gruppespillet og i stedet laver én stor gruppe, hvor man er garanteret 10 kampe. Det minder lidt om hinanden - men grundlaget for Super League er ikke noget, som folket kan acceptere og det kan ses på vores afstemning.

Fik du ikke placeret din stemme, så kan du stadig nå det i vores afstemning herunder.
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder