Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Messi elsker at spille med De Jong

Nyheder - 2. maj 2021
Koeman: Messi elsker at spille med De Jong

© LLUIS GENE | Getty Images


Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Lionel Messi ønsker et vindende projekt i Barca. Han har i flere år været en del af et projekt, hvor man ikke har haft et vindende projekt under Josep Bartomeu, og derfor ønskede Messi sidste sommer at skifte.

I dag er det dog noget andet. Lige nu ser det ud til at Messi er klar til at forlænge sin kontrakt, som udløber om under to måneder. Ronald Koeman fortæller da også at Messi blot ønsker at vinde og at han nyder at spille sammen med gode fodboldspillere hvorfor han elsker at være på banen sammen med Frenkie de Jong.

- Messis vrede mod Bartomeu markerede en svær tid, men Messi har aldrig nogensinde fortalt mig, at han ikke ønsker at arbejde sammen med mig. Hverken til træning eller til kamp. Heller ikke når jeg har fortalt ham om mine idéer. Han har altid givet 100 procent af sig selv.

- Messi vil have gode fodboldspillere ved sin side og derfor elsker han at spille med De Jong. Han har selv sagt, at De Jong er en fantastisk fodboldspiller, som er intelligent og som kan nå et endnu højere niveau.

- De taktiske møder jeg har med kaptajnerne (Busquets, Piqué, Roberto og Messi) viser, at de ønsker at forsvare klubbens kultur og måde at spille på og det er det, som vi arbejder ud fra, fortæller Koeman videre ifølge The Telegraaf.

Ronald Koemann, Messi og co. er på banen igen i aften når de møder Valencia på udebane. Her er de pisket til sejr hvis de vil holde fast i det spinkle håb om at vinde La Liga.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder