Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messis grillfest: La Liga åbner sag

Coronavirus / COVID-19 - 4. maj 2021




Lionel Messi inviterede i går hele spillertruppen hjem i sit hus til en omgang grillfest. Her hyggede spillerne sig og fik koblet lidt af inden man går sæsonens fire sidste kampe i møde, hvor man har mulighed for at vinde La Liga. Messis plan bag festen var at styrke sammenholdet i truppen inden sæsonsafslutningen.

Desværre har det givet bagslag. Således meddeler journalisten Isaac Fouto, at La Liga har åbnet en sag mod Messi og hans fest, da det ikke hænger sammen med coronaprotokollerne. Om de har tjekket protokollerne forinden vides ikke, men angiveligt har man begivet sig ud på et ulovligt plan og holdt en fest med for mange mennesker hvorfor La Liga nu undersøger sagen.



Situationen er den, at man under disse omstændigheder skal melde sådan et arrangement, som Atletico Madrid f.eks. gjorde tidligere og dermed bryder man ikke protokollerne. Om man melder det eller ej gør ingen fysisk forskel, men i og med at myndighederne ikke har været klar over situationen, kan de altså ikke stå inde for om protokollerne i forbindelse med festen er blevet fulgt.

Det er et brud af de større, når man vælger at samle sig så mange mennesker og selvom der ikke er meldinger om hvilken straf det kan give, så kan truppen altså se frem til at skulle bøde på den ene eller den anden måde. Du kan her se et par videoer og læse mere om sammenkomsten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messis grillfest: La Liga åbner sag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder