Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alle spillere testet negativ efter Messis grillfest

Nyheder: Af Søren Nissen - 5. maj 2021
Alle spillere testet negativ efter Messis grillfest

© FC Barcelona


Mandag aften havde FC Barcelonas anfører, Lionel Messi, inviteret hele spillertruppen hjem til ham, hvor de over en grillfest skulle styrke sammenholdet frem mod de sidste, afgørende kampe i La Liga. I huset beliggende i en forstad til Barcelona havde spillerne frihed til at slappe af og drikke et glas vin eller to, da der var givet en fridag tirsdag.

Pressefolkene har til gengæld ikke haft fri, og lige fra festens start mandag aften har de spanske medier fulgt denne sammenkomst tæt. Tirsdag kom det frem, at det var et klart brud på covid-19 protokollerne, som for spillerne er ekstra restriktive, for at hele ligaen kan afvikles. Senere tirsdag kastede det eftersigende også en sag af sig, da La Liga gerne vil undersøge forholdene nærmere.

Onsdag mødte spillerne så ind igen, og ligesom La Liga protokollerne foreskriver skulle alle spillere tage en test. Heldigvis var der ingen positive af blandt spillere eller folk i staben, efter de modtog svaret på deres coronatest. Derefter kunne spillerne fortsætte ind på anlægget til dagens træning.

Messis grillfest har derfor ikke haft nogle direkte konsekvenser, og alle spillerne ved dagens træning skulle derfor også være klar til nøglekampen på lørdag, når Barca tager imod Atletico Madrid. Dog skal der højst sandsynlig finde endnu en test sted, da spillerne skal testes to gange i ugen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder