Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujo: Vi kæmper til det sidste

La Liga - 9. maj 2021
Araujo: Vi kæmper til det sidste

Ronald Araujo startede på bænken i storkampen mod Atletico Madrid og kom ind for Oscar Mingueza efter pausen. Mingueza spillede igen ikke nogen stor kamp og denne gang blev han taget ud før det gik galt, som det bl.a. gjorde mod Granada.

Araujo kom ind og leverede en solid indsats, men fremadrettet havde Barca ikke meget at skyde med medmindre Messi brød igennem. Med 0-0 ved slutfløjt fik Barca et rigtig skidt resultat, men Araujo opgiver endnu ikke titlen.

- Vi er Barca. Vi har et godt hold og der er tre kampe tilbage, så vi har tænkt os at kæmpe indtil sidste minut af La Liga. Det ser svært ud, men vi er tætte på, fortalte han til Barca TV efter kampen.

- Jeg synes, at Atletico Madrid fik lukket godt af bagude. De kom ud med masser af energi og fart på omstillingerne med Carrasco og Correa. Vi forsøgte at stoppe dem ud fra, hvad vi kender til dem. Det er en skam, at vi ikke fik de tre point, men vi bliver nødt til at fortsætte, kom det yderligere fra ham.

Med den uafgjorte har Real Madrid nu fået fordelen, da de kan vinde mesterskabet ved at vinde deres sidste fire kampe. Som La Liga ser ud, så er det tvivlsomt om de vinder de sidste kamp. Mange hold smider uventede point og derfor kan ingen afskrives på nuværende tidspunkt.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder