Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guardiola: Messi tabte aldrig til træning

Nyheder - 23. maj 2021




Det er ved at være nogle år siden at Pep Guardiola tog hele verden med storm, da han overtog trænerjobbet i Barca og førte holdet til The Treble og Sextuple. Der var god fodbold, underholdning og en helt forrygende atmosfære på holdet og i klubben generelt.

Pep Guardiola har netop vundet Premier League med Manchester City og han tog lidt tid ud af kalenderen til at joine en live chat på Twitch med de tidligere fodboldspillere Antonio Cassano, Daniele Adani og Christian Vieri. Her talte Pep Guardiola bl.a. om Messi og hans eget Barca-hold.

- Messi er utrolig stærk. Den stærkeste. Udover hans kvalitet, så taler vi om hans mentalitet. I løbet af mine fire år spillede vi mange træningskampe i Barca og han tabte aldrig. Hvis han havde tabt, så ville han have smuttet fra banen, fortalte Guardiola.

- Han har en konkurrencepræget mentalitet, som kun fire eller fem spillere i historien har haft. De har noget andet. Vi vidste alle, at Messi var den bedste. Vi havde en trup fyldt med konkurrencestærke spillere. Jeg lærte meget af dem. Hver tredje dag ville de vinde, de ville altid være bedre end modstanderen.

- Jeg var heldig at have det stærkeste hold og syv-otte spillere fra akademiet med den perfekte alder på 25, 26 eller 27 år.

- Busquets er utrolig intelligent. Hans forstår alt. Han er ikke så stærk rent fysisk, men det handler om hans intelligens. Hvis du overlever 10 år i Barca, så er det fordi, at du er stærk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Messi tabte aldrig til træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder