Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcas kvinder i finalen: Bankede Madrid

Nyheder - 27. maj 2021




Barcas kvinder har ikke mødt nogen, som har give dem decideret kamp til stregen i denne sæson. I ligaen har man vundet alle 28 kampe man har vundet og den totale Champions League-triumf sikrede man sig mod Chelsea. Nu er der kun et enkelt trofæ at spille om før man kan kalde sig for Treble-vinder.

I går drog kvinderne til Madrid for at spille mod Madrid CFF på Leganés' bane Butarque. Her var der spil mod et mål og Barca vandt stensikkert med 4-0. Alexia Putellas kom på tavlen to gange mens også Bruna og Mariona Caldentey kunne juble over at komme på tavlen. Dermed er Barca i Copa del Reina-finalen, som afvikles søndag.

Endnu kender man ikke finalemodstanderen, da den anden semifinale først afvikles i aften klokken 20. Den står mellem Atletico Madrid og Levante, som også spiller på Leganés' bane. Der er altså lagt op til en fest af de helt store hvis Barcas kvinder formår at rydde bordet og vinde The Treble.

Efter at have sikret sig La Liga i overlegen stil sendte man Chelsea tilbage til England med et stor finalenederlag i Champions League og nu er der kun få dage til man står i sæsonens sidste kamp, hvor man kan sætte prikken over i'et med en sejr i Copa del Reina, som altså vil sikre The Treble. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcas kvinder i finalen: Bankede Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder