Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi tilbudt en 10-årig kontrakt

Nyheder - 28. maj 2021
Medie: Messi tilbudt en 10-årig kontrakt

© PAU BARRENA - AFP


Joan Laporta og Messis far, Jorge, mødtes for nyligt for at fortsætte snakken om Lionel Messis kontraktforlængelse. Ifølge catalansk TV3 er der tale om en kontrakt der løber over 10 år, men kontrakten er delt op i tre forskellige faser.

Messi har forladt Barcelona for at rejse hjem til Argentina, hvor han netop nu forbereder sig til sommerens Copa America. Men han har forladt Barcelona uden at få styr på sin fremtid. Det har hele tiden været meningen, at Joan Laporta skulle danne sig et totalt overblik over klubbens økonomi før han kunne tilbyde Messi en kontrakt, men Laporta har fremskyndet kontraktsnakken, da Messi har kontraktudløb om bare en enkelt måned.

Den 10-årige kontrakt, som der lige nu er tale om, inkluderer, at Messi bliver ambassadør i klubben samtidig med et ophold i MLS. Altså spiller han i endnu to til tre sæsoner i Barca hvorefter han tager til USA og spiller videre før han vender retur til Barcelona i en anden rolle. Messi har aldrig lagt skjul på sit ønske om at spille i USA.Messi har endnu ikke svaret på tilbuddet, da han fortsat afventer Joan Laportas sportslige plan for næste sæson. Til gengæld er der optimisme at spore blandt snakken mellem Messis far og vicepræsident Rafa Yuste, som hidtil har været med til alle møder sammen med Laporta.

Der er ingen tvivl om, at ankomsten af Sergio Kun Agüero er godt nyt for Messi, da de to har kendt hinanden siden deres teenage-år og i dag er de meget tætte venner. Men for Messi handler det afgørende om et sportsligt projekt og det er det, som han afventer før han tager sin beslutning. Umiddelbart ligner det helt klart, at han bliver i Barcelona.

Ifølge AS er Joan Laporta og spillerne i klubben generelt set positive omkring situationen. Alle forventer, at han forlænger sin kontrakt selvom Messi selv er udmærket klar over, at han bliver nødt til at acceptere en lønnedgang ligesom mange andre spillere er det. Heldigvis er det ikke pengene, som driver ham.

Lige nu er Messi fokuseret på Argentina, som skal spille to kvalifikationskampe til VM 2022 før Copa America står på programmet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder