Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Total kaos: 12 mand fra Venezuela med corona

Copa America - 13. juni 2021
Total kaos: 12 mand fra Venezuela med corona

© CONMEBOL


I aften klokken 23.00 sparker Brasilien og Venezuela Copa America i gang. Men der er opstået totalt kaos inden turneringens start. Som bekendt skulle turneringen være blevet spillet i Argentina og Colombia, men Colombia fik trukket sit værtskab på grund af protester mod landets præsident mens Argentina blev revet ud på grund af forhøjede corona-tal.

Men det er langt fra bedre i Brasilien og nu trækker Venezuela også corona med sig ind i landet. Således er hele 12 mand på og omkring Venezuelas hold testet positiv for corona og de dukker derfor ikke op til kampen. Alle mand blev testet ved ankomsten til Brasilien og de berørte er nu sendt i isolation på et hotelværelse i Brasilien.

Under normale omstændigheder er der slet ingen grund til at gå i krig med turneringen. I Sydamerika er tallene meget høje og der har været snak om, at de involverede landshold ville trække sig, men man har valgt at spille turneringen alligevel og blot 24 timer kick off er 12 mand fra Venezuela altså testet positiv.

CONMEBOL har endnu ikke meldt noget ud om hvorvidt kampen spilles i aften eller ej, men det må antages, at den bliver afviklet, da alle forberedelserne fortsat er i gang.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder