Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Laporta: Messi vil blive i Barca

Transfermarked - 16. juni 2021
Joan Laporta: Messi vil blive i Barca

© Getty Images


Om præcis to uger udløber Lionel Messis kontrakt med Barca og dermed er han en fri spiller og han skifte gratis. Barca har dog under ledelse af Joan Laporta længe arbejdet på at forlænge med argentineren, men flere ender skal mødes før man endegyldigt kan skrive under på en kontraktforlængelse.

I forbindelse med en dokumentar af Messi svarede Joan Laporta på spørgsmål og her gav han en status på den nuværende Messi-situation. Selv er Messi i Sydamerika for at spille Copa America, men han ønsker at blive, bekræfter Laporta.

- Messis fodboldstøvler bliver på Camp Nous bane. Han ønsker at blive. Vi overvejer slet ikke et 'nej'. Men det er ikke let; vi gør, hvad vi kan. Der er ingen grund til at forføre ham - han er fast besluttet hvis vi bliver enig om nogle ting, fortæller Laporta og følger op:- Vi håber, at vi kan annoncere forlængelse hurtigst muligt. Han har det godt, men aftalen er ikke underskrevet endnu. Kun Agüero siger hver dag til Messi: 'Skriv under så vi kan spille sammen'. Økonomisk set har han gjort det meget let for os, men financial fair play er noget, som vi skal forholde os til.

- Vi skal følge reglerne (for financial fair play) og vi har tænkt os at følge dem. Vi kommer til at sælge og udleje spillere uden at vi skal punge ud. Vi udbetaler en høj løn i forhold til andre klubber, så vi kommer til at udleje en masse spillere, sagde Laporta endvidere omkring den økonomiske situation i klubben.

- Vi har ingen dato for hvornår vi kan annoncere noget. Jeg vil gerne have, at det bliver den 24. juni, som er min helgendag og Messis fødselsdag. Eller den 29. juni som er min egen fødselsdag. Det ville være en god gave, sagde Laporta og slog altså fast, at der slet ikke er aftalt nogen dag for hvornår man eventuelt kan bekræfte Messis forlængelse.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder